Vem tycker du är en värd ett företagarpris?

Här nedan kan du nominera en person som utmärkt sig särskilt i någon av de angivna priskategorierna. En jury väljer ut fem finalister i varje kategori som får särskild uppmärksamhet fram till prisgalan då en vinnare utses. Du kan nominera flera personer och samma person kan nomineras till flera kategorier. Tänk på att ett första urval bygger på din motiveringstext.

 

Kategorier

 


 

Årets företagare

Delas ut till person som äger eller driver ett lönsamt och framgångsrikt företag, och som varit en förebild för andra företagare under året. Personen ska ha utmärkt sig på något sätt och visat prov på kreativitet och god initiativförmåga.


Årets komet

Delas ut till person som äger eller driver ett företag som växt ovanligt snabbt eller bedöms ha väldigt hög tillväxtpotential. Företaget behöver inte ha nått god lönsamhet ännu utan bedöms på möjlig tillväxt.


Årets hållbara företag

Delas ut till företagare som gjort det där extra som bidragit till ett bättre samhälle. Det kan vara lokalt här i Uppsala men också för resten av världen. Företagaren ska också vara en god ledare och vara en förebild för andra.


Årets handel

Delas ut till företagare inom handel som utmärkt sig genom särskilt framgångsrikt företagande under året. Det kan handla om utmärkande kampanjer, innovativa idéer, lönsamhet, tillväxt eller annat exempel på gott företagande.


Årets unga företagare

Delas ut till företagare högst fyllda 30 år som särskilt utmärkt sig så som en lovande företagare och ambassadör för andra unga företagare. Företaget måste ha lämnat minst ett bokslut och uppvisa lönsamhet.


Årets innovation

Delas ut till företagare som kommersialiserat en innovation som bedöms kunna ha stor tillväxtpotential och håller en hög kreativ och innovativ nivå. Det kan vara inom ramen för ett befintligt företag men också ett uppstartsföretag.


Nomineringsformulär

Fält markerade med * är obligatoriska.

Du kan bara nominera i en kategori per gång.